Fastighetsservice

De tjänster vi erbjuder inom fastighetsservice är:

FASTIGHETSRONDERING OCH TILLSYN

Vi ronderar din fastighet regelbundet och ser till att allting är i bra skick. Vid problem bistår vi omedelbart med felavhjälpande insatser.

TRÄDGÅRDSSKÖTSEL

Har du ogräs i rabatterna? Vi hjälper dig. Vi klipper även häcken, utför trädbeskärning, planterar, trädfällning, stubbfräsning – allt efter behov och säsong.

GRÖNYTESKÖTSEL

Du kan alltid anlita oss om du behöver hjälp med att jämna ut gräsmattan eller klippa gräset. Vi gör jobbet åt dig och vi krattar gärna löv på hösten.

MARKARBETE

Vill du ge din innergård eller närmiljö ett lyft? Vi anlägger uteplatser eller cykelparkering eller vad ni vill ha. Vi hjälper er och behöver ni dra el eller liknande, har vi ett brett nätverk av pålitliga och duktiga underentreprenörer.

SERVICEARBETEN OCH MINDRE SNICKERIER

Vi hjälper er förening med mindre snickeriarbeten som att bygga staket, grillplats, pergola eller vad ni vill ha? Vi hjälper er! Hjälper även enskilda boende med att fixa fönster, kranpackning och så vidare.

SNÖRÖJNING

Vi skottar snö både maskinellt och manuellt beroende på åtkomst och omfattning. Vi frilägger allt från entréer och gpngvägar till infarter och parkeringar. Vi forslar även bort snö, skottar tak och erbjuder tillsyn när du har problem med istappar och rasrisk. 

HALKBEKÄMPNING

Vi hjälper er hålla gångbanorna halkfria, vi både saltar och sandar maskinellt och manuellt. 

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close