Om oss

Svantessons entreprenad startades av Jakob Svantesson och vi riktar oss både privatpersoner och företag. Vi arbetar idag med underhåll och anläggning av trädgårdar runt om i Skåne och vi samarbetar med färs farmartjänst som har över 25 år i branschen. Vi har lång erfarenhet av trädgård, staket, stenläggning och markarbete. Vi använder oss av både rut- och rotavdrag.

Svantessons entreprenad blir Svantesson mark och trädgård AB

Jakob Svantesson

Projektledare

Utbildad civilekonom och trädgårdsdesigner, har arbetat större delen av sitt yrkesverksamma liv inom anläggnings- och byggbranschen. Driver idag Svantessons mark och trädgård ab samt Svantessons entreprenad och trivs. Jakob älskar att driva eget och har tidigare drivit ett klädesföretag, att det blev anläggningsbranschen är för att Jakob gillar att kunna skapa och se nya möjligheter.

 

Bengt Svantesson

Arbetsledare

Har över 20 år erfarenhet av anläggningsbranschen och är idag delägare i Färs farmartjänst och Resurs FT AB. Bemanningsföretagen som Svantessons entreprenad Och Svantesson mark och trädgård ab samarbetar med, vilka är perfekt komplement till varandra.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close