Trädäck eller uteplats

Trädäck: Bygge av trädäck eller uteplats efter önskemål.

Funderar du på att bygga en egen altan eller ett trädäck? Att bygga en vacker altan eller trädäck ger inte bara ditt hus ett lyft – det är ju också väldigt härligt att kunna sitta ute och njuta på sin altan, oavsett om den är stor eller liten. Fundera på i vilket läge du vill placera din altan: söder, norr, öst, väst? Kanske behöver ni insynsskydd mot grannarna eller så vill ni bygga tak över altanen? Vi kan hjälpa er från planering till mål, vi kan även ta fram en enklare ritning där ni kan se hur skuggan faller olika tider och månader på året. Även hur det kommer se ut när det är klart och vilka alternativ som finns.

När du har bestämt dig för att bygga altan och var du vill ha den, finns det mycket att mer att fundera på. Tryckimpregnerad furu, obehandlad furu, lärk – vilket träslag är vanligast, vilket är billigast och vilket är egentligen det bästa altanvirket?

För att få svar på dina frågor samt en offert på vad det hade kostat att anlita oss, mejla oss på svantessonsentreprenad@gmail.com eller ring 0730533042. Lämna den viktigaste informationen så hör jag av mig med en offert inom några dagar.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close