Trädgårdsanläggning

Vi är med dig hela processen:
från idé till färdig trädgård –


1. Projektering:
 Kontakt – inledande samtal


2. Planering: 
Möte med projektledare/arbetsledare: fotografering, genomgång önskemål och förväntningar. Ritning – Offert


3.
 Genomförande: efter plan. Inköp, anläggning, plantering, bygg osv.


4.
 Eventuella tillägg genomförs


5.
Erbjudande om fortsatt skötsel

Kontakta oss

Trädgårdsanläggning- både för privatpersoner, brfer och företag.

Många av oss har arbetat med trädgårdsanläggning i över 15 år. Allt ifrån parker till klassiska villaträdgårdar finns bland våra erfarenheter. Att anlägga en trädgård handlar inte bara om att ha ”gröna fingrar” – utan även om att ha ”gröna ögon”. Vi ser möjligheterna och visionen av trädgården och hjälper dig att ta fram en trädgårdsplanering efter dina önskemål och de praktiska förutsättningar som finns. Vårt upptagningsområde är Skåne, med fokus på södra skåne.

Våra trädgårdsanläggare känner helheten och kan detaljerna!

Tillsammans går vi igenom de förutsättningar och önskemål som finns. Val av växter görs utefter tycke och smak – och funktion, såklart. Utöver plantering gör vi också stenläggning, gjutning, staket, dränering, grundläggning, gräsmattor, snickerier och murning. Helt enkelt en komplett trädgårdsanläggning!

Vi gör självklart även alla inköp och rekommenderar passande material och varianter. Vi ställer höga kvalitetskrav på våra leverantörer för att säkerställa hållbara bra produkter till din trädgård.

Därefter ritar vi gärna en enkel trädgårdsskiss och med den skissen som utgångspunkt lämnar vi en offert. Som ni sedan delges tillsammans med ritningen för att kunna komma med synpunkter. Offert anger totalpriset på trädgårdsanläggningen, däri ingår såväl arbete som material och växter.

Så snart offerten är godkänd av dig bokar vi in uppstarten av trädgårdsanläggningen. Vi jobbar hållbart genom att återanvända material när det är möjligt samt håller en löpande kommunikation med kunden. Givetvis har vi också garanti på vårt arbete!

Det finns såklart under processens gång möjlighet att lägga till ytterligare åtgärder. Många gånger uppkommer fler önskemål i takt med att den nya trädgården växer fram. Kanske önskas garageuppfarten också få ett lyft, eller en extra gång anläggas. Vid tilläggsarbeten tillkommer kostnader utöver det offererade priset på trädgårdsanläggningen.

Efter att trädgården är anlagd och klar blir du även erbjuden fortsatt skötsel av trädgården. Du hittar våra skötselpaket här.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close